facebooktweeterpinterestgoogle+
graphbar
Logo
Pagina în limba românăHome Page (hu)
Business

SC Zomostar kft

" Az üzletben a siker, felkészülést, fegyelmet és rengeteg munkát feltételez.
Ha mindezektől a dolgoktól nem ijedsz meg, akkor a lehetőségek mindig nagyon nagyok"
David Rockefeller

eyes
Mivel foglalkozunk ?
logo-zomostarA főtevékenységeink a következőek:
1. Üzleti és menedzsment tanácsadás.
2. Marketing szolgáltatások
3. Kereskedelmi üzletközvetítés. Jelen pillanatban igen jó kapcsolatokkal rendelkezünk bel- és külföldi cégekkel. Közvetítünk a vevő és eladó között. Eladási és vásárlási lehetőségeket keresünk partnereinknek.
4. Termelés - Cégünk hand-made termékeket állit elő. Termékeink egyediek egytől egyig és különös ügyességgel , odaadással, kézzel, készített termékek.
5. Képviselet - különböző cégek képviseletét látjuk el kérésre.

Tehát mint látható a profilunk főleg kereskedelmi. Apropó kereskedelem, innen jut eszembe egy igen elmés megjegyzése Honore de Balzac - nak, hogy mosolyogjunk is egy kicsit:

" A világ egy üzlettel kezdődött, mivel Ádám eladta a menyországot egy almáért. Nem volt egy túl nagy üzlet, igazán nem! "

De mégis, mint tudjuk, a Kereskedelemnek igen fontos szerepe van a társadalom gazdasági életében. Ez a tevékenység teszi lehetővé többek között azt is, hogy a termék eljusson a termelőtől a különböző rétegű és különböző helyeken lakó fogyasztókig.
Sok üzleti ötlet elveszik az informació hiánya miatt. Természetesen ismert az a tény,businessma inkább mint bármikor eddig, hogy az Információ hatalom.
És mint Alfred North Witehead mondja:

" Az ötleteket nem lehet tartani. Valamit kezdeni kell velük "

Tehát hasznos nem hagyni elvesződni ezeket az ötleteket. Ma kereskedni nagyon nehéz, sok pénzre és szerencsére van szükség. De ugyanakkor fontos az információ is (hol tudom eladni az árumat ?, kinek ?, hol találom meg a terméket, ?, stb.). Ebben remeljük hogy segiteni tudunk partnereinknek. Sajnos ma mégis a komolyság és a hitelesség a fő probléma. Én szentül meg vagyok győződve hogy a kereskedőnek komolynak és hitelképesnek kell lennie, másképpen az üzlet kudarcra van itélve általában. Egy üzletben mindkét fél keresni akar, tehát egy üzlet akkor sikeres ha mindkét fél jól jár. Mégis sűrűn gondot jelent a komolyság és hitelképesség egy új partner esetében.

Kapcsolati adatok
Oradea, jud. Bihor, Romania
Telefon: 0721 080 946
email: jermendyz@gmail.com
Tartalom menü
FOCUSNET.RO
Szerkesztő
Copyright © 2017 www.focusnet.ro Developped by Jermendy Zoltan
facebooktweeterpinterestgoogle+